Hondengedragsbegeleiding & training

Begeleiding bij probleemgedrag, opvoeding & socialisatie

Gedragsbegeleiding

Wanneer u problemen ervaart met het gedrag van uw hond is er de mogelijkheid om individuele begeleiding te krijgen. Er wordt onderzocht waarom de hond het gedrag laat zien door naar zijn lichaamstaal te kijken. Het 'lezen' van de hond is de sleutel tot begrijpen waarom een hond doet zoals hij doet. En daaruit volgend, hoe er mee om te gaan is.

Een pakket bestaat uit:

  • Een kennismakingsgesprek van 90 minuten met observatie en een advies.
  • 2 vervolgconsulten van 60 minuten.


Individueel consult mogelijk (zie tarieven).

Puppy/adoptie begeleiding

Het is mogelijk om begeleiding te krijgen bij de opvoeding en socialisatie van uw pup of herplaatste hond. Tijdens deze begeleiding kijken we naar wat uw hond nodig heeft en aan de hand daarvan besluiten we welke aanpak het beste is voor u en uw hond. Het doel van deze ondersteuning is dat de band tussen u en uw hond nog sterker wordt.

Een pakket bestaat uit:

  • Een kennismakingsgesprek van 60 minuten met observatie en advies.
  • 2 vervolgconsulten van 60 minuten.


Individueel consult mogelijk (zie tarieven).

Privéles/Training

Tijdens de lessen wordt er afhankelijk van de behoefte ingegaan op zaken waar de geleider training in wenst. Denk bijvoorbeeld aan praktische dingen zoals lijnvoering, hier komen, of los lopen.

Begeleiding van kinderen en kinderlessen

Tijdens deze lessen leren de kinderen spelenderwijs hoe ze met een hond om gaan. De begeleiding is thuis of op locatie te volgen. Prijs op aanvraag.