Hondenuitlaatservice

Werkwijze

Kennismakingsgesprek (gratis)

Wanneer u interesse heeft om gebruik te maken van de hondenuitlaatservice zal ik eerst een afspraak inplannen bij u thuis. Tijdens dit gesprek nemen we uw wensen en de mogelijkheden door. Tot slot neem ik de hond even mee naar buiten voor een korte wandeling in zijn of haar vertrouwde omgeving, hierdoor krijg ik een beeld van uw hond. Het kennismakingsgesprek is gratis.

Eerste groepswandeling

Als u na het kennismakingsgesprek gebruik wilt maken van de diensten van FPL en u akkoord gaat met de algemene voorwaarden, mag uw hond mee voor een eerste wandeling. Tijdens deze wandeling observeer ik uw hond en kijk ik hoe hij of zij zich voelt binnen de groep. De kosten hiervan bedragen €10,-.


Mee met FPL

De hond wordt opgehaald bij u thuis en vervoerd in een auto met individuele benches. In de auto is een EHBO kit aanwezig zodat er eerste hulp verleend kan worden indien dit nodig is. Na iedere wandeling is er voldoende vers water. Tijdens warmte heeft iedere hond een koelmat. Bij extreem hoge temperaturen wordt uw hond in zijn of haar directe omgeving individueel uitgelaten. Wanneer u een handdoek klaar legt wordt uw hond handdoekdroog bij u thuis afgeleverd.

Tijdens de wandeling krijgen de honden een penning om van de uitlaatservice.

 

Mogelijkheden

Groepswandeling


De roedel bestaat uit maximaal 4 honden. We wandelen in verschillende hondenlosloopgebieden. Doordat we met kleine groepen lopen hoeven de honden niet zo lang in de auto te wachten. De duur van de groepswandeling is minimaal 45 tot maximaal 60 minuten. De eerste keren zal de hond voor de veiligheid aan een lange lijn lopen, maar zodra het kan mag de hond los.

We werken met strippenkaarten die vooraf betaald worden.

U kunt kiezen uit:

  • 10 strippenkaart
  • 20 strippenkaart
Puppy wandeling


Pups kunnen mee met de roedel indien ze de nodige entingen hebben gehad en ze minimaal zes maanden oud zijn. Tijdens het kennismakingsgesprek zal het entingsboekje gecontroleerd worden. Omdat het voor pups jonger dan zes maanden te intensief is om met de groepswandeling mee te lopen, is het voor hen enkel mogelijk om gebruik te maken van de puppywandeling.

Deze bestaat uit:

  • Een wandeling van maximaal 30 minuten, afhankelijk van wat de pup aan kan.
  • De tijdsduur is inclusief halen, brengen en extra diensten.*


*Training/socialiseren is in overleg mogelijk, afhankelijk van uw wensen.

Individuele wandeling


Wanneer het voor uw hond niet (meer) mogelijk is om met de roedel mee te wandelen kan uw hond individueel worden uitgelaten. Indien uw hond reactief is naar andere honden zal ik er alles aan doen om de veiligheid van uw hond en de omgeving te waarborgen.

U kunt kiezen uit:

  • Wandeling van 30 minuten incl. ophalen, thuisbrengen en extra diensten (bijvoorbeeld voeren, toedienen van medicatie of wondverzorging). Wandeling bij u in de buurt.
  • Wandeling van 60 minuten incl. ophalen en thuisbrengen en extra diensten. Wandeling in het bos of buitengebied.
 
Wandeltijden: ma, di, do & vr 9:00 tot 12:30. Wo & za 9:00 tot 16:00.

Voor teefjes die loops zijn, honden die ziek zijn en/of een fysieke beperking hebben zijn individuele wandelingen op maat mogelijk.

Indien wenselijk zullen er filmpjes en updates worden verstuurd via social media.