Voorstellen

Mijn naam is Linda van Harn en ik woon samen met mijn vriend, twee honden en onze vier kippen in Heumen. Ik ben deze onderneming begonnen onder de naam Flash Pure Leadership. Waarom Flash? Dit is de naam van mijn geweldige Quarter Horse merrie waarvan ik veel heb mogen leren op het gebied van communicatie en leiderschap. Helaas is ze niet meer onder ons, maar haar naam moest gewoon terug komen in mijn bedrijfsnaam. Ook van mijn pittige pony Kaatje en de verschillende paarden waarmee ik heb mogen werken heb ik veel geleerd.

Al van jongs af aan heb ik honden en paarden in mijn directe omgeving gehad waardoor mijn passie voor dieren is ontstaan. Later heb ik als dierenartsassistente in een dierenkliniek gewerkt. Tijdens deze werkzaamheden is mijn interesse voor hondengedrag alsmaar groter geworden. In 2015 heb ik mijn tweedegraads onderwijsbevoegdheid behaald aan de STOAS Hogeschool, hier heb ik mijn kennis over dieren verbreed en heb ik mijn didactische vaardigheden mogen ontwikkelen.

Anderhalf jaar voor mijn afstuderen heb ik 'Bo' een Hollandse Herder kruising uit het asiel gehaald. Bo was niet goed gesocialiseerd en liet angst-agressie zien in voor hem spannende situaties. Zelfstandig heb ik met hem een lange weg gehad waarbij ik zijn lichaamstaal heb leren lezen en daardoor nu adequaat kan handelen in bepaalde situaties. De jarenlange ervaring met het werken met paarden hebben hierbij geholpen. Sinds kort hebben we er een geweldig klein mannetje bij, genaamd Sjef, een Jack Russell Terriër.

Inmiddels heb ik de opleiding tot kynologisch instructeur afgerond aan de Tinley Academie. Van 2016 tot 2020 ben ik actief geweest op twee hondenscholen waar ik wekelijks les gaf. Omdat ik mijn kennis wilde blijven verbreden op het gebied van hondengedrag, heb ik de opleiding tot hondengedragsbegeleider aan de Bolster Academie te België gevolgd. Momenteel doe ik de opleiding tot voedingsdeskundige voor honden, welke ik in juni 2021 zal afronden. Naast mijn activiteiten voor Flash Pure Leadership ben ik werkzaam bij een groene BSO.